City Hotel La Reine

Een van de leukere hotels in Eindhoven
Logo hotel la reine

  +31 (40) 8200311
  info@hotellareine.nl
 • 1

City Hotel La Reine Eindhoven


City Hotel La Reine Eindhoven

 • Aangezicht Hotel La Reine

  City Hotel la Reine is een van de leukere hotels in Eindhoven en ligt op een centrale locatie, direct aan het charmante Wilhelminaplein. Op een steenworp afstand van het bruisende centrum. Centraal Station is slechts een wandeling van 10 minuten. Onze unieke locatie kenmerkt zich door rust en comfort te midden van het stadsleven.

  City Hotel la Reine is kleinschalig waardoor wij uitstekend in staat zijn al onze gasten persoonlijke aandacht te geven. Wij bieden een viertal kamertypes welke allen bijzonder ruim en modern ingericht zijn met luxe box-spring bedden, bijna alle met een inloop regendouche en natuurlijk gratis Wifi. Daarnaast zijn onze Superior kamers uitgerust met een geweldige Whirlpool. 

  Op de begane grond, bij de receptie, hebben wij een Foodwall met een aantal gezellige zitplaatsen gecreeerd zodat onze gasten op elk moment van de dag iets lekkers kunnen eten of drinken en natuurlijk verse bonenkoffie. 

  Voor een goed en betaalbaar diner bent u van harte welkom in bij de verschillende restaurants in de direct omgeving van het hotel. Wij adviseren u graag. 

  Ook in de omgeving is veel te zien, te doen en te beleven. Naast de vele cafes en terrassen rondom het hotel ben je bijvoorbeeld ook snel bij het Philips Stadion. Lees op deze pagina onze tips om alles uit je bezoek aan de Lichtstad te halen. 

  Let op: het is goed om te weten dat bij ons enkel kunt betalen met Pin/Maestro en de credit cards van American Express, Visa en Mastercard. Contant geld kunnen wij dus helaas niet accepteren! 

   

 • 1