City Hotel La Reine

Een van de leukere hotels in Eindhoven
Logo hotel la reine

  +31 (40) 8200311
  info@hotellareine.nl
 • 1

Omgeving


Omgeving

 • 1
 • Door de centrale ligging is City Hotel La Reine is dé uitvalsbasis om de Lichtstad en zijn omgeving te leren kennen. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het winkel- en entertainmentgebied van Eindhoven. Met een uitgebreid aanbod van winkels, warenhuizen, speciaalzaakjes, design- en conceptstores. Met de korte loopafstanden tussen de verschillende winkelgebieden én 52 koopzondagen per jaar is Eindhoven dé shopping stad van het Zuiden! Winkelen in het centrum doe je in de autovrije winkelstraten met de bekende merknamen en in het gebied De Bergen, wat ook wel het “quartier vivant” van Eindhoven wordt genoemd.
  Kijk voor inspiratie eens op: www.debergeneindhoven.nl

  Voor cultureel vermaak zijn het Van Abbemuseum, Philips museum, Daf Museum of het PSV Museum aan te raden. Kijk voor overige ideeën eens op:  www.doe-eindhoven.nl en bekijk en beleef Eindhoven eens op een andere wijze.

  Spa Health Beauty Agua

  Op "ons" Wilhelminaplein bevindt zich Spa Agua. Weldaad op hoog niveau.

  Even opladen na het werk of relaxen in het weekend? Na een bezoek aan Agua stap je met vernieuwde energie naar buiten. 

  Geniet van luxe sauna faciliteiten en whirlpools, waarvan één op het hippe dakterras, of neem een duik in het zwembad. In de stijlvolle Lounge geniet je van verse sapjes, salades en broodjes. Speciaal voor de gasten van Hotel la Reine hebben wij een prachtige aanbiedingen. Je ontvangt maar liefst €20 korting p.p. op de entreeprijs. Dit is inclusief alle luxe Spa faciliteiten w.o. sauna, stoombad, infra-rood, whirlpool, pool, dakterras met whirlpool maar ook gebruik van badjas, handdoeken, slippers en luxe Aromatherapy producten. Vraag ernaar bij de receptie. Tevens een korting van 10% op alle behandelingen. www.agua.nl

  Guus Meeuwis

  Groots met een zachte G 2019: zomercarnaval

  Guus gaat ook in 2019 door met zijn Groots met een zachte G concerten. Vanaf vrijdag 14 juni 2019 zal hij het stadion weer op zijn grondvesten doen schudden voor de 14de editie van zijn populaire concertreeks. "Groots" lijkt elk jaar alleen maar gaven en mooier te worden! En dat is echt niet perse onze verdienste maar vooral ook die van het publiek. Natuurlijk doen we elk jaar ons stinkende best om een nog betere show neer te zetten en een nog mooier decor te verzinnen, maar het zijn elke keer weer die 34.000 bezoekers per avond die ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. Dus stoppen? Nee, zeker niet!" Aldus Guus. 

  Bezoekers kunnen voorafgaand aan de concerten alvast genieten van de Brabantse gastvrijheid op het Plein van de Hemelse Voorpret, een gezellig horeca plein direct naast het stadion. De concerten, door vele betiteld met de geuzennaam zomercarnaval, is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een solo artiest in Nederland. 

  Meer informatie over de Groots met een zachte G concertreeks vindt u op Grootsmeteenzachteg.nl

 • 1
 • 1