City Hotel La Reine

Een van de leukere hotels in Eindhoven
Logo hotel la reine

  +31 (40) 8200311
  info@hotellareine.nl
 • 1

Omgeving


Omgeving

 • 1
 • Door de centrale ligging is City Hotel La Reine is dé uitvalsbasis om de Lichtstad en zijn omgeving te leren kennen. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het winkel- en entertainmentgebied van Eindhoven. Met een uitgebreid aanbod van winkels, warenhuizen, speciaalzaakjes, design- en conceptstores. Met de korte loopafstanden tussen de verschillende winkelgebieden én 52 koopzondagen per jaar is Eindhoven dé shopping stad van het Zuiden! Winkelen in het centrum doe je in de autovrije winkelstraten met de bekende merknamen en in het gebied De Bergen, wat ook wel het “quartier vivant” van Eindhoven wordt genoemd.
  Kijk voor inspiratie eens op: www.debergeneindhoven.nl

  Voor cultureel vermaak zijn het Van Abbemuseum, Philips museum, Daf Museum of het PSV Museum aan te raden. Kijk voor overige ideeën eens op:  www.doe-eindhoven.nl en bekijk en beleef Eindhoven eens op een andere wijze.

  Agua Skin Institurte

  Op "ons" Wilhelminaplein bevindt zich Agua Skin Institute voor resultaatgerichte huidverbetering en verjonging.

  www.agua.nl

  Guus Meeuwis

  Groots met een zachte G 2021: 

  Guus gaat ook in 2021 door met zijn Groots met een zachte G concerten maar vanwege de Corona restricties zullen zijn concerten in 2021 eenmalig verhuizen naar Ahoy Rotterdam. Vanaf 2022 zal Guus het PSV stadion weer op zijn grondvesten doen schudden. Data zullen snel gepubliceerd worden  


  Meer informatie over de Groots met een zachte G concertreeks vindt u op Grootsmeteenzachteg.nl

 • 1
 • 1